Нова влада тернопільської області просить 100 днів недоторканості

Субота, 15 березня 2014, 15:59
Новий голова Тернопільської обласної державної адміністрації Олег Сиротюк прокоментував озвучену напередодні заяву громадських організацій.
Нова влада тернопільської області просить 100 днів недоторканості

«Під час зустрічі з представниками громадських організацій 11 березня 2014 року була озвучена певна критична позиція щодо кадрових питань в ОДА. Я усвідомлюю, що новий відповідальний формат взаємин в суспільстві передбачає чітке реагування на запити та потреби громади. Це – власне те, що виборювали на Майдані. Я переконаний, що подолання провалля між владою і громадою – єдиний вихід з глибокої кризи, в яку завів наш народ попередній злочинний режим.

В непростий для української держави час", - головне, на погляд Сиротюка, - " об'єднана сила патріотів – життєва необхідність для збереження та оновлення країни. Визначальною стала співвідповідальність всіх трьох парламентських національних партій – «Свободи», «Удару» та «Батьківщини», позапарламентської опозиції, громадських організацій та територіальних громад, депутатів місцевих рад та мешканців міст та сіл за стан справ в Україні.

В своїй заяві Олег Сиротюк оголосив про особисту відповідальність за роботу нової владної команди на Тернопільщині. "Через 100 днів ми звітуватимемо про виконану роботу. Тоді ж громада дасть оцінку ефективності дій кожного керівника і посадовця", - наголошує голова обласної адміністрації.

Фото: За Збручем

comments powered by HyperComments