Рівняни вдень ходять по домівках "регіоналів", а вночі хтось підпалив двері партійного офісу

Субота, 25 січня 2014, 12:13
Активісти рівненського Євромайдану збираються у колони та вирушають у «гості» до представників Партії регіонів, що мешкають у обласному центрі. До прикладу, завітавши до депутата Олесі Ткачук, вони виявили, що вона вже давно не мешкає за вказаною адресою.
Рівняни вдень ходять  по домівках "регіоналів", а вночі хтось підпалив двері партійного офісу

 З активістами радо поспілкувався в свою чергу депутат  Рівненської обласної ради Юрій Сосюк (обирався від партії "Сильна Україна", яка згодом злилась з ПР).  Він пообіцяв прийти до обласної державної адміністрації і дотримав свого слова. Пан Юрій першим підписав письмову заяву, якою зобов’язався відстоювати інтереси народу, зокрема, рівнян.

А сьогодні вночі у Рівному близько півночі загорівся офіс Партії регіонів. Вогнем було пошкоджено вхідні двері до офісу та металопластиковий піднавіс. На щастя, з людей ніхто не постраждав. Від вогню пошкоджено вхідні двері будинку, знищений метало пластиковий навіс над дверима.

На місце події  виїхала чомусь лише одна машина рятувальників, за дві хвилини пожежа була ліквідована. Причини загоряння розсслідують слідчі МВС. 

Фото: Цензор.Нет

comments powered by HyperComments