Корумпований суддя Львівського окружного адмінсуду Олександр Коморний скуповує землі та перетворив дружину на латифундистку?

Субота, 8 червня 2024, 15:51
На дружину судді Львівського окружного адміністративного суду Олександра Коморного Людмилу Коморну оформлено п'ять земельних ділянок.
Корумпований суддя Львівського окружного адмінсуду Олександр Коморний скуповує землі та перетворив дружину на латифундистку?

Про це свідчать дані декларації судді, поданої у 2024 році. Сім'я судді такоє володіє двома квартирами, площею 104 та 89,88 кв. м, а також приватним будинком на 226,7 кв. м. Щеодин будинок на 190,6 кв. м. знаходиться у стадіїбудівництва.

Заадекларував суддя і три стареньких автомобіля: SUBARUFORESTER 2009 року випуску, NISSAN QASHQAI 2008-го та MAZDA CX-9 2008-го.

У судді Олександра Коморного також відкриті банківські рахунки і всіх основних видах валют.

Звідки кошти спитаєте Ви? Суддя Коморний, звісно, ​​задекларував 1 млн. 517 тис. 751 грн. заробітної плати, але у Львівській області і далеко за її межами всім відомо, що основний дохід він отримує за покривання митників у судах, повідомляють Leopolis.news.

Олександр Коморний відомий тим, що повертає до роботи відсторонених зі скандалом співробітників митниці, якихбуло затриманно на місці злочину.

Так, у 2022 році він своїм рішенням у справі №380/15500/22 відновив на посаді людину підсанкціонного контрабандиста Івана Бокала – заступника начальника ВМО №6 МП «Яворів» Львівської митниці Ореста Ошуста. Адже його було затриманно на місці злочину після скандалу в пунктіпропуску «Грушів» із новою побутовою технікою. 

Тоді суддя стягнув з митника 35986,65 грн та допустив до негайного виконання службових повноважень.

ЗМІ не раз повідомляли, що суддя Коморний дуже любить митників як учасників судових процесів.

Як приклад корумпований Львівський митник трапляється, його звільняють, а потім він через суд поновлюється на роботі. Ще й стягує середній заробіток. 

Свого часу у провадженні судді Коморного були справищодо відновлення на посаді начальника МП «Городок», начальника ВМО №6 МП «Яворів» та справа одіозногомитника Романа Рифяка – представника «Краківецькогоклану». Дивно, що «тільки завдяки щасливому випадку» цісправи потрапили саме до судді Коморного.

Судді все вирішили, а санкції РНБО щодо львівськихмитників не спрацювали: з дев'яти звільнених троє одразуповернулися на службу, у решти на руках невдовзі також з'явилися «правильні» для них рішення суду.

Все вищезгадане абсолютно не дивно, адже наш герой є вихідцем з династії прокуросько-суддівської сім'ї. Так, брат судді Віталій Коморний перебуває на посаді прокураЛьвівщини, отець Ігор Коморний працював у Рівненськійпрокуратурі – прокурором області. А потім – керівником відділу у Генпрокуратурі, який займався представництвоммитників на судах. Дмитро Чувашов, двоюрідний брат Віталія та Олександра Коморного – у Запорізькій області – заступник керівника місцевої прокуратури.

Кругова порука у Львівській області зберігається завдяки таким кланам, а подібних випадків суддівсько-прокурорських династій – безліч. Нехай у Вас не виникають сумніви, що посади таких прокурорів - неодмінно пов'язаніз їх участю в судах. Це «закон», який стосується безкарноїеліти.

ЗМІ не раз повідомляли, що суддя Коморний дуже любить митників як учасників судових процесів. І ми бачимо за що!

І поки найкращі сини України захищають нашу незалежність на фронті, боронячи державність та суверенітет, заброньований від війни суддя Львівського окружного адміністративного суду Олександр Коморнийпродовжує вести свій «бізнес» на львівській митниці.

comments powered by HyperComments