Ребров та УАФ домовилися про контракт

1  |  Четвер, 20 квітня 2023, 15:00
Збірну України незабаром очолить Ребров.
Ребров та УАФ домовилися про контракт

У березні Україна відкрила вибір до Євро програшем від збірної Англії, а виконуючим обов’язки головного тренера був Руслан Ротань.

16 та 19 червня синьо-жовті позмагаються у кваліфікаційних матч 3-го та 4-го турів у Євро-2024 проти національних команд Північної Македонії та Мальти. Переглянути вигідні коефіцієнти на спортивні матчі, у тому числі й на Євро-2024, можна в популярній БК Мелбет. Щоб зробити ставку потрібно перейти на сайт Melbet.

За словами репортера Віктора Вацка, Українська асоціація футболу та головний тренер еміратського клубу “Аль-Айна” Сергій Ребров домовилися про підписання контракту на рахунок роботи в українській національній збірній.

За словами Вацка, це хороша новина. Репортер вважає, що питання тренера Української національної збірної може бути закрите. Деяка інформація показує, що президент УАФ Павелко був дуже щасливим, оскільки він досяг згоди з Ребровим. Вацко додав, що залишилось тільки домовитися з помічниками майбутнього тренера збірної України.

Репортер додав, що договір з тренером розрахований до літа 2026 року. Якщо інформація буде підтверджена, у червні національна команда братиме участь у змаганнях Євро-2024 проти Північної Македонії та Мальти вже під керівництвом нового головного тренера.

Слід додати, що дата та місце товариського матчу між Німеччиною та Україною також добре відомі. Зустріч відбудеться 12 червня у Бремені, повідомляє ТаТоТаке. Поки що офіційного оголошення про спаринг не було.

 

comments powered by HyperComments