Беринчик свій наступний бій проведе у Великій Британії

1  |  Четвер, 20 квітня 2023, 10:58
Дата поєдинку також відома вузькому колу людей.
Беринчик свій наступний бій проведе у Великій Британії

Денис Беринчик, чемпіон Європи за версією EBU та International WBO у легкій вазі, готується до свого наступного поєдинку, який відбудеться у Великій Британії. Щоб зробити перегляд бою ще цікавішим, можна укласти парі на фаворита поєдинку. Знайти вигідні коефіцієнти на бокс можна в популярній БК Бетсіті. Аби вирішити чи робити в цій конторі ставки, спершу слід прочитати детальний огляд Бетсіті тут.

І хоча дата поєдинку ще не оголошена, тренер Дениса Єгор Голуб повідомив, що вона відома вузькому колу людей. Також він розповів, що ця дата стала відома після скасування поєдинку Олександра Усика з Тайсоном Ф’юрі.

Раніше повідомлялось, що Денис Беринчик міг провести поєдинок в андеркарді зустрічі Олександра Усика та Тайсона Ф'юрі. Генеральний директор компанії K2 Promotions Ukraine, Олександр Красюк, також підтвердив можливість проведення бою в андеркарді. Проте цей поєдинок не відбувся через відміну головного бою Усик - Ф’юрі.

Нещодавно Денис переміг володаря титулу EBU француза Івана Менді в об'єднавчому бою. Ця перемога привернула увагу промоутерської компанії Френка Уоррена, з якою Денис підписав контракт після бою.

За словами самого Уоррена, він задоволений боєм Беринчика та анонсував можливий вихід українського боксера на бій за титул чемпіона світу вже у 2023 році.

Всі прихильники боксу з нетерпінням чекають на цей поєдинок, щоб побачити найкращих спортсменів у дії та відчути атмосферу справжнього бою на ринзі.

 

comments powered by HyperComments