Нагельсманн міг стати тренером Мудрика у «Челсі»

1  |  Середа, 19 квітня 2023, 19:45
Український футболіст та його команда могли отримати Нагельсманна, як наставника в англійському клубі.
Нагельсманн міг стати тренером Мудрика у «Челсі»

Слід додати, що найближчий матч «Челсі» запланований на 26-те квітня з «Брентфордом» в рамках англійської Прем’єр-ліги. Прочитати прогнози на цей матч з статистикою та вигідними коефіцієнтами можна на сайті «Рейтинг Букмекерів». Такі прогнози дають можливість бетторам легко робити ставки на спорт на футбол.

Раніше «сині» оголосили про відставку Грема Поттера. При цьому Нагельсманна було звільнено з німецького клубу наприкінці березня.

Адміністрація «Челсі» переживали за вік Юліана Нагельсманна. Звичайно, досягнення та навички колишнього головного тренера «Баварії» справили значне враження на керівництво «синіх». Проте співвласники англійського клубу Тодд Боулі та Бехдад Егбалі були збентежені тим, що німецькому експерту лише 35 років.

Сам же Нагельсманн був готовий вислухати пропозицію «Челсі», незважаючи на початкове бажання взяти паузу до літа. Контактів між сторонами так і не було.

Стало відомо, що представники Юліана Нагельсманна розкритикували «Баварію» після зливу в ЗМІ тактичних розробок експерта. Тому в інтерв'ю генеральний директор німецького клубу Олівер Кан заявив, що ситуація від'їзду тренера з клубу була «катастрофою» і дуже важкою для клубу.

Однак Кан наполягав на тому, що до цього зливу не причетний ніхто з «Баварія».

Пізніше Sport 360, що представляє інтереси Нагельсманна, заявив, що це невірно, оскільки їм довелося зв’язатися з спортивним директором «Баварії» Хасаном Саліхаміджичем після появи повідомлень у пресі про швидкий вихід з клубу 35-річного тренера.

 

comments powered by HyperComments