«Шахтар» дає 75 тисяч доларів тим, хто забере очки у «Дніпра-1»

1  |  Середа, 19 квітня 2023, 15:38
«Шахтар» намагається підвищити мотивацію своїх футболістів і суперників.
«Шахтар» дає 75 тисяч доларів тим, хто забере очки у «Дніпра-1»

Найближчий матч підопічних Йовичевича запланований на 22-ге квітня проти вічного суперника київського “Динамо”. Оскільки “Шахтар” лідирує в таблиці, експерти прогнозують впевнену перемогу “гірникам”. Популярна БК Мелбет пропонує вигідний коефіцієнт на перемогу команди Йовичевича – 1.82. Щоб зробити ставку ще прибутковішою, слід використати промокод від контори. Тому на сайті “ВсеПроСпорт” можна дізнатись, який є актуальний від Melbet бонус.

За словами репортера Ігоря Циганика, у битві за перемогу в чемпіонаті України “Шахтар” намагається мотивувати фінансовими способами своїх футболістів, а також команди-суперники, аби вони відбирали очки у підопічних Олександра Кучера, тобто у ФК “Дніпро-1”.

За словами Циганика, адміністрація “гірників” серйозно задумалась про мотивацію конкурентів. Донецький клуб пропонує будь-якій команді, яка зможе забрати очки у “Дніпра-1”, кругленьку суму. Мова йде про близько 75 тисяч доларів.

Наразі “Шахтар” лідирує в турнірній таблиці української Прем’єр-ліги, випереджаючи “Дніпро-1” на 7 очок.

За результатами 21-го туру чемпіонату України, “Шахтар” переміг “Львів”, а ось “Дніпро-1” не зміг отримати успіху у матчі з “Зорею”. Третє місце у турнірній таблиці УПЛ посідає “Зоря”, яка випереджає київське “Динамо” на три очки.

 

comments powered by HyperComments