«Peaceful Sky»: українська благодійна виставка стартує в німецькому Мюнхені

Середа, 12 жовтня 2022, 17:55
Приходьте, насолоджуйтесь, підтримайте.
«Peaceful Sky»: українська благодійна виставка стартує в німецькому Мюнхені

Щодня ми чуємо новини про війну в Україні, але більшість людей в Німеччині мало знають про країну та її культуру. Юлія Грзмеле, художниця, та Н. Франк, мистецтвознавець, запрошують на виставку «Мирне небо», щоб наблизити українську культуру до серця та водночас підтримати у творчості художників-біженців з України. Це також вечір для Вас, побути в затишку рідної культури.

Подія відбудеться 4 листопада. Будівля була нагороджена «найкращою будівлею» Німеччини 2021 (премія DAM). У цій чарівній атмосфері Юлія Грзмеле (організатор, фантастичні світи, лауреат Art Basel Miami 2019) представить інших українських митців, таких як Анна Березіна (українська книжкова ілюстраторка), Юлія Францева (півфіналіст виставки «In the Wild», Велика Британія, фантастична природа), Ольга Крилова (Постімпресіонізм) та Shostyle (Олена Шосталь) фантастичний живопис.

Твори демонструють вражаючий діапазон сучасного українського мистецтва – від гармонійного пейзажу з ефектами фантазії до абстрактного живопису з характерними українськими національними елементами. Кожна робота приховує свою історію, яку художник змалював після початку війни.

75% коштів підуть на користь самих художників, 25%, виручених від продажу, підуть на благодійну організацію, щоб підтримати жінок і дітей, людей похилого віку, та людей з інвалідністю різних вікових груп, які проживають у зоні бойових дій в Україні.

Дата та адреса:
4.11.2022, 18 - 22 год.,
Loft im WERK12, Speicherstraße 20, 81671 München
(4-й поверх, є ліфт),
Вхід безкоштовний

 

comments powered by HyperComments