Львівщина передала бійцям на фронт ще два позашляховики

Понеділок, 12 вересня 2022, 11:57
Зі Львівщини на передову до українських захисників відправили ще дві машини в рамках ініціативи «1000 автомобілів свободи».
Львівщина передала бійцям на фронт ще два позашляховики

Крім цього, американські партнери пообіцяли передати зі США позашляховики, які б допомогли бійцям на фронті, повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький

Він зустрівся з президентом Асоціації американських конгресменів Джимом Слеттері та президентом консалтингової компанії Three R Group Consulting Майклом Жовніром. Партнери зі США пообіцяли передати автомобілі для українських захисників на фронті.

«Наші військові зізнаються, що дуже часто ці позашляховики рятують їм життя. Тому ми б були раді співпрацювати у цьому плані зі США й передати якомога більше пікапів американського виробництва на потреби нашої армії», — зауважив заступник голови Львівської ОВА Олександр Кулепін.

Нагадаємо, раніше зі Львівщини на передову вирушили ще 17 автівок в рамках ініціативи «1000 автомобілів свободи». Також зі Львова команда волонтерів відправила на передову сотий бандеромобіль, оснащений американським кулеметом Browning М2.

comments powered by HyperComments