Гелевий акумулятор: особливості вибору та переваги використання

1  |  Вівторок, 9 серпня 2022, 14:49
Гелевий акумулятор: особливості вибору та переваги використання

Вибираючи гелеві акумулятори необхідно проаналізувати масу параметрів, щоб вартістю моделей на технічні показники. Для раціональної покупки зробіть замовлення від постачальників з великим номером моделі та позитивними відгуками численних клієнтів. У каталозі ATL ви знайдете багато моделей, які, безумовно, зацікавить.

Як вибрати?

Перш ніж придбати гелевий акумулятор, враховуйте, що такий пристрій не підходить для всіх автомобілів. І навіть якщо модель не робить труднощів під час встановлення, то

Для комфортного використання додатково необхідний спеціальний зарядний пристрій. Оскільки гелеві батареї заряджаються при напрузі до 14,5 В і протягом певного періоду часу.

Щоб придбати оптимальну модель, зверніть увагу на такі критерії:

  • Напруга, що постачається встановленим генератором, не більше рекомендується виробником;
  • Початковий струм такий самий, як і акумулятор або більше;
  • Ємність встановлюється відповідно до того ж принципу, що і початковий струм.

Гель -батареї компактні, а це означає, що вони не створюють проблем при монтажі. Досвідченому автомобілісту не буде складно встановити роль на бажаному положенні.

Серед виробників гелевих батарей, особлива увага приділяється європейським та американським моделям. Вони підходять для більшості іноземних автомобілів, які водії купують для особистого користування. Крім того, американські фірми, як і турецькі, мають лояльну цінову політику. Українські виробники також відрізняються прийнятними витратами та гідною якістю виконання. Враховуючи, що корейські моделі часто призначаються виключно азіатськими брендами автомобілів.

Переваги використання

гелевий акумулятор має ряд таких переваг:

  • Кількість робочих циклів перевищує тисячу;
  • герметичність;
  • Здатність передавати високі та низькі температури;
  • Довге життя;
  • Низька самостійна програма.

Щоб повністю зарядити акумулятор, вам потрібно щонайменше 5 годин. І в той же час важливо дотримуватися певних показників струму - 0,2 від потужності.

Але пам’ятайте, що їм потрібні стабільні показники струму. Переривання або коротке замикання можуть негативно впливати на функціональні здібності.

, щоб замовити замовлення на гелеву батарею, а також для того, щоб придбати інші продукти автомобіля, відкрити каталог на веб -сайті ATL та отримати замовлення на "Нову пошту", "доставку" та "Justin".

 

comments powered by HyperComments