Міністр оборони України подякував захисникам Маріуполя

Вівторок, 17 травня 2022, 18:15
За словами Олексія Резнікова, завдяки захисникам Маріуполя вдалося відтягти війська рашистів від Києва і зупинити наступ на Запоріжжя та Донбас
Міністр оборони України подякував захисникам Маріуполя

Міністр оборони України Олексій Резніков каже, що завдяки героїзму захисників Маріуполя вдалося відтягти війська російської федерації від Києва та зупинити наступ на Запорізьку і Донецьку області. Про це він сказав у коментарі журналістам.

"Завдяки героїзму гарнізону Маріуполя вдалося відтягти війська російських окупантів від Києва. Вони виконали свій наказ стримати угруповання 20 тис. російських загарбників і не пустити їх на Запоріжжя й далі на Донеччину. Вони всі герої, у них зараз новий наказ - зберегти своє життя", - наголосив Резніков.

За словами міністра оборони, головна мета - зберегти життя гарнізону захисників Маріуполя до складу якого входять морські піхотинці, бійці Територіальної оборони, поліція, прикордонники, нацгвардійці, бійці окремого полку "Азов".

"Сьогодні відбуваються дуже складні процеси, в тому числі й перемовні, за допомогою Червоного Хреста. Це евакуація поранених у тяжкому стані та інших поранених. Наш план - зберегти їм життя й потім свободу", - зауважив Резніков.
comments powered by HyperComments