Рашисти сьогодні зранку обстріляли Одещину (ФОТО)

Понеділок, 16 травня 2022, 14:30
Ракетний обстріл стався під час повітряної тривоги, яка на Одещині тривала із 08:39 до 09:45
Рашисти сьогодні зранку обстріляли Одещину (ФОТО)

Сьогодні рашисти знову здійснили ракетний обстріл Одеси. Він стався під час повітряної тривоги, яка тривала із 08:39 до 09:45. Про ракетний обстріл повідомляють одеські ЗМІ та пресслужба міськради.

Повідомляється, що рашисти цілили ракетами в міст через Дністровський лиман, який вже зазнавав обстрілів, пошкоджений та не працює. В результаті ракетних обстрілів постраждали двоє дорослих та дитина.

Також очевидці повідомляли про те, що бачили дим у Білгород-Дністровському районі Одещини.

Влада Одеси з посиланням на Оперативне командування "Південь" поінформувала, що внаслідок ракетного удару по Одещині літаками стратегічної авіації уражено об'єкт туристичної інфраструктури, зруйновані будівлі, спалахнула пожежа.

На місці працюють рятувальники і слідчо-оперативна група.

"Ворог продовжує атакувати пошкоджений і непрацюючий міст через Дністровський лиман. Але влучає у мирних мешканців. Попередньо: постраждалі 2 дорослих і важко поранена маленька дитина. Решта інформації уточнюється", – повідомляє міськрада.

Одеське видання "Думская" повідомило, що в самій Одесі в районі Таїрове теж чули звуки вибухів, але то, ймовірно, була робота протиповітряної оборони.

Доповнено: в ГУ ДСНС України в Одеській області опублікували світлини із місця, куди поцілили рашистські ракети. За даними рятувальників, від ракетного удару постраждало 4 особи. Внаслідок влучення крилатої ракети, сталось руйнування будівель бази відпочинку та пожежа, яку ліквідували вогнеборці.

Від ДСНС залучались 2 одиниці техніки та 5 рятувальників, від місцевої пожежної команди Кароліно-Бугаз 1 одиниця техніки, та 2 особи особового складу.

Також з'ясувалося, що українським військовим вдалося збити на підльоті до Одеси одну крилату ракету типу Х. Про це повідомили в пресслужбі повітряного командування "Південь".

comments powered by HyperComments