Українські військові підбили російський фрегат "Адмірал Макаров"

П'ятниця, 6 травня 2022, 13:30
Ймовірно російський військовий корабель уразили українськими ракетами "Нептун", інформація про вибух на фрегаті з'явилася у соцмережах іще учора ввечері
Українські військові підбили російський фрегат "Адмірал Макаров"

Нардеп Олексій Гончаренко у своєму телеграм-каналі повідомив про те, що українським військовим вдалося поцілити в російський фрегат "Адмірал Макаров" українськими протикорабельними ракетами "Нептун".

"Так-так, ви все правильно зрозуміли! Бог морів мститься тим, хто ображає Україну. Фрегат "Адмірал Макаров" був закладений у лютому 2012 року на суднобудівельному заводі "Янтар" в Калінінграді, спущений на воду у вересні 2015 року. А у 2022 році, коли взяв участь у вбивстві українців отримав від Бога морів. Поки іще не відправився услід за "Московою"...", - написав Олексій Гончаренко.

В той же час, відоме одеське видання "Думская" повідомило, що поблизу українського острова Зміїний, який тимчасово захоплено російськими окупантами, горить великий російський військовий корабель проекту 11356Р типу "Буревісник". Над цим районом зараз кружляє авіація агресора, а на допомогу військовому кораблю, що палає, вийшли рятувальні судна із тимчасово окупованого Криму.

За інформацією одеського видання Думская, біля острова Зміїного горить російський корабель проекту 11356Р типу Буревісник. Над цим районом зараз кружляє авіація агресора, а на допомогу вийшли рятувальні човни з тимчасово окупованого Криму.

Наразі невідомо, що саме стало причиною пожежі на одному із трьох фрегатів Чорноморського флоту росії, Найбільш ймовірно, що фрегат був уражений українською протикорабельною ракетою "Нептун". Перша інформація про ураження фрегата і пожежу на цьому кораблі з'явилася іще увечері 5 травня 2022 року.

Відомо, що пожежу на військовому кораблі біля острова Зміїний було зафіксовано на супутниковому знімку.

 

comments powered by HyperComments