Рашисти нанесли ракетні удари по шести залізничних станціях

Середа, 4 травня 2022, 00:21
Через ракетні удари затримується 14 пасажирських поїздів
Рашисти нанесли ракетні удари по шести залізничних станціях

Ввечері вівторка 3 травня 2022 року російські окупанти завдали ракетних ударів по шести залізничних станціях в центрі та на заході України. На щастя жертв і постраждалих серед залізничників та пасажирів немає. Про це повідомив керівник "Укрзалізниці" Олександр Камишін.

"Сьогодні ввечері російські війська вдарили по шести станціях в центрі та на заході України.

Серед залізничників та наших пасажирів по оперативній інформації постраждалих немає.

Затримано 14 пасажирських поїздів. Перші з них вже поїхали, решта поїдуть протягом 2-х годин.

Пошкодження інфраструктури тяжкі, деталі прояснимо після закінчення повітряної тривоги", - йдеться в повідомленні, опублікованому в телеграм-каналі "Залізні зміни".

Відомо, зокрема, про пошкодження залізничних підстанцій у Львівській області - про них повідомили у Львівській ОВА. Очільник Дніпропетровської ОВА повідомив, що у Кам'янському районі на Січеславщині зафіксовано два влучення ракет, які призвели до пошкоджень залізничної інфраструктури. Також повідомляється про ракетний удар по станції Воловець на Закарпатті в результаті якого пошкоджено підстанцію. Дві ракети, випущені рашистами із акваторії Каспійського моря, влучили по залізничній інфраструктурі Кіровоградської області.

У своєму вечірньому зверненні, яке опубліковане у телеграм-каналі, Президент України Володимир Зеленський заявив, що росія обстрілює Україну від безсилля.

"Очевидно, російські військові сьогодні вкрай нервово відреагували на наші успіхи. Різні українські міста знову стали мішенями для російських ракет, російських ударів: Львів, Вінниця, Київська область, Дніпропетровська область, Одеса, Харківщина.

Такий масштаб сьогоднішніх обстрілів однозначно свідчить не про те, що у Росії є якась особлива військова мета. Нанести удар по Закарпаттю – що це може конкретно дати Росії? Вони намагаються вимістити своє безсилля, бо Україна їм не по силах", - сказав Зеленський.

comments powered by HyperComments