Російські окупанти обстріляли ракетами п'ять великих залізничних станцій на Львівщині, Вінничині та Рівненщині

Понеділок, 25 квітня 2022, 11:26
Російські окупанти обстріляли ракетами п'ять великих залізничних станцій на Львівщині, Вінничині та Рівненщині

Російські окупанти вранці 25 квітня обстріляли 5 залізничних станцій в центрі та на заході України, є загиблі і травмовані. Дві ракети пролетіли над Хмельницькою АЕС. 

Сьогодні вранці повітряну тривогу було оголошено по всій території України. Про влучання ракет в об'єкти залізничної інфраструктури повідомили у Львівській, Вінницькій, Рівненській ОВА та керівник "Укрзалізниці" Олександр Камишин,

"Російські війська продовжують системно руйнувати залізничну інфраструктуру.

Сьогодні вранці протягом години під обстріл попали 5 залізничних станцій в центральній та західній Україні.

Як мінімум 16 пасажирських поїздів будуть затримані. Постраждалі є, деталі з’ясовуємо. Буду інформувати", - повідомив очільник "Укрзалізниці",

Пресслужба "Укрзалізниці" повідомила про те, що пошкоджено тягові підстанції, відповідно відсутня напруга в контактній мережі на ділянках Шепетівка - Козятин, Жмеринка - Козятин, Козятин - Фастів. Поїзди, що прямують вказаними дільницями, затримуються. Час затримки та перелік поїздів обіцяють повідомити пізніше.

Голова Рівненської ОВА Віталій Коваль повідомив, що ворог завдав два ракетні удари по залізничній інфраструктурі області. Жертв немає. Збитки встановлюються. Які саме станції зазнали атаки Коваль не повідомив.

Щодо Вінничини, то із повідомлення очільника Вінницької ОВА Сергія Борзова стало відомо, що рашисти обстріляли залізничні станції в Жмеринці та Козятині. В результаті цих обстрілів є загиблі і поранені.

Щодо Львівщини, то Максим Козицький, очільник Львівської ОВА повідомив про обстріл станції Красне в Золочівському районі Львівщини. В результаті обстрілу пошкоджено тягову підстанцію.

comments powered by HyperComments