Рашисти завдали ракетного удару по Одесі

Субота, 23 квітня 2022, 16:45
Є руйнування, загиблі та поранені серед мирних мешканців
Рашисти завдали ракетного удару по Одесі

Російські окупаційні війська завдали ракетного удару по місту Одеса. Назважаючи на те, що частину ракет вдалося збити українським ППО, інші ракети влучили, в тому числі у житловий будинок. Є руйнування. Відомо про щонайменше 6 загиблих мирних мешканців та про поранених. Про це повідомили одеські ЗМІ та Оперативне командування "Південь".

О 13:20 в Одесі та області оголосили повітряну тривогу. За десять хвилин містяни чули вибухи. Після чого з'явилася інформація щодо пошкодження житлового будинку. За даними "Думской" горить житловий будинок. 

ОК "Південь" повідомило, що по Одесі завдано ракетного удару. Є влучання в об'єкти інфраструктури. ППО працює. Мешканців закликають бути в укриттях до скасування повітряної тривоги. Також влада просить не публікувати жодного відео чи фото.

23 квітня 2022 року між 14:00 та 15:00 ППО Повітряного командування "Південь" вели бойові дії із знищення крилатих ракет ворога, які були запущені літаками стратегічної авіації Ту-95 росії із акваторії Каспійського моря. Воїни зенітних ракетних підрозділів знищили дві ворожі крилаті ракети (попередньо Х555 або Х101), які ворог випустив по Одесі та 2 БПЛА оперативно-тактичного рівня, які імовірно здійснювали корекцію польоту крилатих ракет та ставили активні перешкоди засобам протиповітряної оборони Повітряних сил Збройних сил України.

За попередніми даними в результаті ракетного удару по Одесі загинуло 5 осіб, іще 18 осіб отримали поранення.

comments powered by HyperComments