США ввели санкції проти дочок володимира путіна

Четвер, 7 квітня 2022, 12:46
Доньки путіна мать відмінні прізвища - Катерина Тихонова та Марія Воронцова
США ввели санкції проти дочок володимира путіна

володимир путін публічно ніколи не говорить про своїх дочок, які мають інші прізвища: Катерину Тихонову та Марію Воронцову. Проте санкції США нарешті сягнули і доньок російського диктатора, про що повідомляє "Українська правда" із посиланням на міністерство фінансів США та інші ЗМІ.

"Катерина Володимирівна Тихонова та Марія Володимирівна Воронцова – дочки президента Росії Путіна. Тихонова – технічний керівник, чия робота підтримує Уряд РФ та оборонну промисловість. Воронцова керує фінансованими державою програмами, які отримали від Кремля мільярди доларів на дослідження в галузі генетики та перебувають під особистим контролем Путіна. Тихонову й Воронцову внесено до списку відповідно до наказу №14024 за те, що вони є повнолітніми дітьми Путіна – особи, майно та майнові інтереси якої заблоковані відповідно до наказу №14024", - повідомили у міністерстві фінансів США.

Старша донька володимира путіна Марія Воронцова народилася в 1985 році в Ленінграді, а Катерина Тихонова – в 1986 році в Дрездені. президент рф офіційно не визнає дочок, захищаючи своє особисте життя. В той же час путін виступав із дочками на офіційних заходах: у червні 2021 року Катерина та Марія були спікерами на Санкт-Петербурзькому міжнародному економічному форумі, на якому виступав і володимир путін.

Лікар-ендокринолог Марія Воронцова – член ради з реалізації Федеральної науково-технічної програми розвитку генетичних технологій, провідний науковий співробітник НМІЦ ендокринології МОЗ та заступник голови Російського товариства молодих ендокринологів.

Катерина Тихонова обіймає посаду заступника директора Інституту математичних досліджень складних систем МДУ та керує фондом "Національний інтелектуальний розвиток", поєднуючи цю посаду з посадою голови Центру національного інтелектуального резерву (ЦНДР, підрозділ МДУ).

Обидві структури працюють під брендом "Иннопрактика". "Иннопрактика" займається розробками у сфері високих технологій та є одним із розробників концепції технологічної долини на базі МДУ.

Доньки Володимира Путіна були народжені у шлюбі з Людмилою Шкребневою, шлюб із якою розпався у 2013 році.

Марія одержала ім'я на честь матері Володимира Путіна – Марії Іванівни Шеломової. Згодом взяла прізвище Воронцова.

За даними ЗМІ, Марія одружена з голландцем Йоррітом Йоостом Фаассеном – бізнесменом, колишнім топменеджером "Газпромбанку" та російської консалтингової групи "МЕФ аудит". У пари є син, народжений у 2012 році у Москві.

2014 року з'явилася інформація, що сім'я Марії живе у Ворсхотені на півдні Нідерландів, але 2015 року Путін стверджував, що жодна з його дочок ніколи не жила за кордоном.

Катерина відмовилася від прізвища Путіна, взявши замість нього по батькові своєї бабусі по материнській лінії, Катерини Тихоновни Шкребневої, і ставши Катериною Тихоновою.

Катерина з лютого 2013 року по січень 2018 року була одружена з Кирилом Шамаловим – сином Миколи Шамалова, співвласника банку "Росія" та товариша Путіна з кооперативу "Озеро".

У Путіна можуть бути й інші діти – деякі ЗМІ вважають Луїзу Розову (Єлизавету Кривоногих) позашлюбною дочкою президента РФ, також у Путіна можуть бути спадкоємці від Аліни Кабаєвої, відносини з якою не афішувалися,

6 квітня під санкції США потрапили група компаній та представників російської еліти, серед яких члени Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв та Михайло Мішустін, дорослі доньки Володимира Путіна, дружина та донька глави МЗС РФ Сергія Лаврова, Санкції передбачають заборону на доступ до фінансової системи США та заморожування їхніх активів у США.

comments powered by HyperComments