Очільник українського МЗС подякував Канаді та Австралії за санкції із приводу будівництва Кримського мосту

Вівторок, 30 березня 2021, 12:34
Канада і Австралія запровадили санкції проти фізичних осіб і компаній Російської Федерації, причетних до будівництва Кримського мосту
Очільник українського МЗС подякував Канаді та Австралії за санкції із приводу будівництва Кримського мосту

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба подякував Канаді та Австралії за впровадження санкцій щодо деяких фізосіб і компаній із РФ через будівництво Кримського мосту, про це повідомило інформаційне агентство «Інтерфакс-Україна».

«Я вдячний Канаді та Австралії за додаткове підвищення для РФ ціни за триваючу окупацію Криму і масові порушення прав людини на півострові. Кампанія з постійного підвищення санкційного тиску на Кремль триватиме до повного відновлення територіальної цілісності України», – написав Кулеба у Twitter у вівторок.

Зазначимо, що Канада впровадила санкції проти двох росіян і чотирьох компаній, пов'язаних із будівництвом Кримського мосту, повідомило канадське міністерство закордонних справ. Під канадські санкції підпали «Кримська перша страхова компанія», «Кримська залізниця», «Ленпромтранспроект» і «Дирекція з будівництва залізниці «Беркакит-Томмот-Якутськ», а також гендиректор «Гранд Сервіс Експрес» Олександр Ганов і заступник гендиректора інфраструктурних проектів компанії «Стройгазмонтаж» Леонід Риженькін.

Окрім того, МЗС Австралії оголосило про впровадження санкцій щодо однієї фізособи та чотирьох компаній із РФ з огляду на будівництво мосту через Керченську протоку.

comments powered by HyperComments