Скільки коштує будинок Кличка

Понеділок, 29 березня 2021, 12:09
Щоб стати сусідом київського мера, доведеться заплатити від 125 млн гривень.
Скільки коштує будинок Кличка

Журналісти програми «Викриття» каналу KYIV.LIVE з'ясували, скільки коштує будинок, в якому живе київський мер Віталій Кличко і скільки коштуватиме бажання стати його сусідом по котеджного селища, який зараз інтенсивно забудовується.

Заміський будинок Кличка розташовується в котеджному селищі на території села Лютіж на березі Київського моря. Будинок самого Кличка побудований по найдорожчому із запропонованих покупцям землі в котеджному селищі проекту. Стати володарем такого ж можна, якщо є вільні 380 млн гривень.

Але стати сусідом мера столиці можна і при більш скромному бюджеті. За земельну ділянку під забудову доведеться викласти від 5 млн гривень, а за будівництво будинку за найдешевшим із запропонованих підрядником варіантів - ще 120 млн гривень.

До послуг жителів селища спа-салон, приватний пляж, причал для яхт, тренажерний зал, басейн, будинок для вечірок і вертолітний майданчик.

З посиланням на джерела в оточенні Кличка канал повідомляє, що столичний градоначальник побудував на задньому дворі свого маєтку персональну автомийку, яку використовує виключно для потреб власного автопарку.

comments powered by HyperComments