В Україні «почервоніли» іще й Рівненська та Чернігівська області

Субота, 27 березня 2021, 13:14
У Міністерстві охорони здоров’я України вважають, що максимальні карантинні обмеження мають діяти на території 13 регіонів країни, до них сьогодні долучили Рівненську область
В Україні «почервоніли» іще й Рівненська та Чернігівська області

В Україні уже 13 регіонів, на думку Міністерства охорони здоров’я мають входити у «червону» карантинну зону – сьогодні до цієї зони включили Рівненську область. Про це повідомили на сайті МОЗу.

Загалом до «червоної» епідемічної зони в Україні мають належати: столиця України місто Київ, а також Житомирська, Закарпатська, Івано-Франківська, Київська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Рівненська, Сумська, Черкаська, Чернігівська та Чернівецька області.

«Помаранчевий» рівень епідемічної небезпеки діє у 11 регіонах: Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Кіровоградській, Луганській, Полтавській, Тернопільській, Харківській та Хмельницькій областях.

Наразі «жовтою» є тільки Херсонська область.

Зазначимо, що раніше Максим Степанов говорив, що загальнонаціональний локдаун буде запроваджений у тому випадку, коли до «червоної» карантинної зони буде включено понад 50% регіонів України. Що, власне, уже і відбулося.

comments powered by HyperComments