«Агента НАБУ» Шевченка заарештували

П'ятниця, 26 березня 2021, 18:19
Щоправда, за рішенням суду, альтернативою перебуванню в СІЗО може стати застава
«Агента НАБУ» Шевченка заарештували

Сьогодні, 26 березня 2021 року Печерський суд міста Києва вирішив відправити т.зв. «агента НАБУ» Євгена Шевченка, якого СБУ підозрює у створенні незаконного збройного формування (приватної військової компанії), під арешт на два місяці. Альтернативою перебуванню у СІЗО для Євгена Шевченка може бути внесення застави. Про це повідомила «Українська правда» посилаючись на власне проінформоване джерело у правоохоронних органах.

Тримання Євгена Шевченка під вартою продовжуватиметься до 24 травня цього року. Альтернативою перебуванню в слідчому ізоляторі для Шевченка може бути внесення застави в сумі 5 млн. грн.

Зазначимо, що у середу 24 березня 2021 року СБУ повідомила про викриття та припинення діяльності воєнізованого збройного формування (приватної військової компанії), можливими організаторами якого назвала колишнього командира батальйону «Донбас» Семена Семенченка, та Євгена Шевченка, який став відомий широкому загалу, назвавши себе «позаштатним агентом НАБУ» та завдяки участі у низці кримінальних справ щодо корупційних схем в «Укроборонпромі».

За повідомленням ЗМІ судом також розглядається питання про арешт іншого фігуранта справи щодо приватної військової компанії Семена Семенченка.

comments powered by HyperComments