Парламентські кнопкодави виявляють винахідливість

Середа, 17 березня 2021, 13:03
У Раді вже придумали спосіб "обдурити" сенсорну кнопку.
Парламентські кнопкодави виявляють винахідливість

Народний депутат від "Слуги народу" Олександр Качура заявляє, що сенсорну кнопку, яка використовується при голосуванні в парламенті, "можна обдурити".

Як передає УНІАН, про це він сказав в коментарі журналістам.

"Я купив... таку подушечку, яка нагрівається. І просто ставиш теплу подушку і вона працює, ця сенсорна кнопка", - зазначив депутат.

На уточнення, чи означає це, що депутати таким чином можуть "кнопкодавів", Качура сказав: "Я однозначно впевнений в тому, що, не знаю як "кнопкодавів", але сенсорну кнопку можна обдурити".

Як відомо, з 2 березня у Верховній Раді запрацювала "сенсорна кнопка", яка повинна запобігти неперсональное голосування.

Голова ВР Дмитро Разумков доручив до 15 січня розробити зміни до законодавства щодо посилення відповідальності за неперсональное голосування. За його словами, всі фракції звернулися до нього з пропозицією встановити в сесійній залі додаткові камери, які фіксували б можливо неперсональное голосування.

Крім того, Разумков запропонував повернутися до того розміщення депутатських фракцій і груп, яке було під час розподілу місць між ними на початку роботи нинішнього скликання парламенту, а всі інші місця відключити від системи "Рада".

comments powered by HyperComments