Партія «Слуга народу» планує впровадити нову організаційну структуру партії

Середа, 10 березня 2021, 11:33
Зміни планується запровадити на партійному з’їзді, який відбудеться 13 березня в Києві
Партія «Слуга народу» планує впровадити нову організаційну структуру партії

Політична партія «Слуга народу» планує на з'їзді 13 березня запровадити нову організаційну структуру своєї політсили та зафіксувати її в новій редакції статуту, повідомив у коментарі агентству «Інтерфакс-Україна» голова партії Олександр Корнієнко.

«Після місцевих виборів чисельність партії зросла до 7 000 представників у кожному регіоні країни. Завершився етап виборів, а отже, час переорієнтовуватися зі штабної електоральної роботи на системний вплив на державну і місцеву політику всіх рівнів. На з'їзді ми плануємо вирішити два ключові завдання. По-перше, запровадити нову організаційну структуру партії та зафіксувати її в новій редакції статуту», – зазначив Корнієнко.

За його словами, з'їзд також має намір розглянути партійну доктрину, яка підтвердить основні принципи партії, розширить і деталізує її цілі та завдання.

«Цей документ не змінить партійної програми чи ідеології. Він забезпечить єдине розуміння цілей і завдань усередині великої команди: президента, парламентської монобільшості, уряду, місцевих депутатів і голів рад від «Слуг народу», – уточнив політик.

Крім того, на з'їзді «Слуги народу» планують вирішити низку організаційних питань.

comments powered by HyperComments