Шарій каже, що не отримав від СБУ ні обвинувачення, ні повістки

Середа, 17 лютого 2021, 14:30
Зараз Анатолій Шарій проживає у Іспанії і твердить, що ані підозра, а ні повістка про виклик на допит йому не вручені
Шарій каже, що не отримав від СБУ ні обвинувачення, ні повістки

Проросійський блогер Анатолій Шарій, який нині мешкає в Іспанії через соцмережі заявляє, що не отримував ні підозри, ні повістки на допит від СБУ. Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі «Фейсбук».

«Повістка Анатолію Шарію згідно із законом не вручена, СБУ «ненавмисно засвітила адресу відправки цього папірця - за цією адресою я ніколи в житті не жив. Це легко перевірити.

Я, звичайно, щось чув на телебаченні і в телеграм, але з огляду на тривале проживання в ЄС… повістку не отримував і не бачив. Тому ніякої підозри мені не оголошено, а повістки не вручено», – написав Шарій.

Повістку про виклик на допит СБУ направило на адресу Київ, вулиці Вадима Гетьмана, 43А. Як свідчить реєстр прав на нерухоме майно, Шарій дійсно володіє квартирою на вулиці Вадима Гетьмана, але у будинку під іншим номером: не 43А, а 46А. Згідно з даними у відкритих джерелах, блогер зареєстрований, або, щонайменше, був раніше зареєтрований саме за цією адресою, стверджує «Українська правда».

В СБУ запевняють, що повідомлення про підозру та повістку про його виклик на допит було надіслано  Шарію на його електронні скриньки електронної пошти, сторінки у соціальних мережах та месенджери. Також йому повідомлено дзвінком на мобільний телефон.

comments powered by HyperComments