Стефанчук хоче розписати чіткий графік підготовки євроінтеграційних законопроектів

Понеділок, 15 лютого 2021, 13:04
За словами віце-спікера Ради Руслана Стефанчука, підготовка євроінтеграційих законопроектів має бути розписана по тижням
Стефанчук хоче розписати чіткий графік підготовки євроінтеграційних законопроектів

Перший заступник голови Верховної Ради Руслан Стефанчук заявляє про необхідність спільної законотворчої роботи парламенту й Офісу віце-прем'єра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції під час підготовки законопроектів, необхідних для європейської та євроатлантичної інтеграції. Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна».

«Верховна Рада повинна буде спільно з віце-прем'єр-міністром з питань європейської та євроатлантичної інтеграції подумати над тим, щоб, коли у нас з'являться дні, коли ми голосуємо закони, необхідні нам для європейської та євроатлантичної інтеграції. пропрацювати не просто перелік, передбачений у нас у плані законопроектних ініціатив, а насамперед потижневий порядок підготовки законопроектів, які ставлять нас на шлях європейської та євроатлантичної інтеграції», - сказав Стефанчук на засіданні погоджувальної ради керівників фракцій і груп парламенту в понеділок.

Він повідомив, що наразі обговорюється створення IT-інструменту, який дав би змогу формувати цей план і контролювати його виконання, що має спростити роботу.

comments powered by HyperComments