На Донбасі загинуло троє українських військових, Зеленський відреагував

Неділя, 14 лютого 2021, 16:32
У зв’язку із загибеллю на Донбасі трьох українських військовиків, які підірвалися 14 лютого, Президент України доручив Міністру оборони та головногокомандуючому ЗСУ прибути на Донбас для розслідування інциденту
На Донбасі загинуло троє українських військових, Зеленський відреагував

Сьогодні, 14 лютого 2021 року на Донбасі внаслідок підриву на невстановленому вибуховому пристрої загинуло троє українських військовиків 5-ї БТГр 59-ї ОМПБр: це капітан Олександр Войтенко (1974 року народження), солдат В’ячеслав Олексієнко (1987 року народження) та старший солдат Дмитро Мироненко (1994 року народження). Інцидент стався у неділю 14 лютого близько 10-ї ранку час переміщення в районі Новолуганського з метою перевірки несення служби та зміни військовослужбовців на вогневих позиціях. Внаслідок підриву військовики отримали поранення, несумісні із життям.

На цей інцидент уже відреагував Президент України Володимир Зеленський – він доручив Міністру оборони Андрію Тарану та головнокомандувачу ЗСУ Руслану Хомчаку прибути на Донбас для розслідування загибелі трьох військових, повідомили на сайті Президента України.

Таран та Хомчак за дорученням глави держави мають терміново поїхати в зону проведення ООС для встановлення всіх обставин загибелі трьох українських військовослужбовців на підконтрольній Україні території Донбасу.

«На місці трагедії за дорученням президента вже перебуває заступник керівника Офісу Президента Роман Машовець», – зазначили у прес-службі Президента.

comments powered by HyperComments