«Слуги народу» скоро позбавлять Дубінського посади у партії

Субота, 13 лютого 2021, 14:42
Наразі скандальний нардеп Олександр Дубінський, який потрапив під санкції США, очолює Київський обласний осередок партії «Слуга народу»
«Слуги народу» скоро позбавлять Дубінського посади у партії

Олександр Дубінський, який після потрапляння під санкції Мінфіну США втратив членство у пропрезидентській фракції у Верховній Раді, невдовзі позбудеться і посади керівника Київського обласного осередку партії «Слуга народу». Про це в ефірі програми «Свобода слова Савіка Шустера» повідомив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко.

За словами Кирила Тимошенка, керівництво Київського обласного осередку «Слуги народу» збереться уже найближчими днями для того, щоб усунути «санкційного» Дубінського із посади.

«Я знаю, що зараз у партії буде найближчими днями якесь зібрання з цього приводу, вони вирішуватимуть питання саме щодо очільника Київського обласного осередку партії «Слуга народу». Там уже партія вирішить.

Я так розумію, що питання до цього (зняття Дубінського з посади – ред.) є, саме тому й збиратиметься партія», – сказав Кирило Тимошенко.

Раніше фракція «Слуга народу» на своєму засіданні 1 лютого 2021 року проголосувала за виключення із своїх лав нардепа-мажоритарника Олександра Дубінського, який очолює Київський обласний осередок партії із червня 2020 року.

Санкції Мінфіну США проти Дубінського і ще кількох громадян України із оточення нардепа Андрія Деркача було запроваджено через втручання у президентські вибори Сполучених Штатів у першій половині січня. Президент Володимир Зеленський просив вийти Дубінського із фракції «Слуга народу», але той відмовився, тому 29 січня 2021 року у фракції почали збір підписів за виключення із своїх лав скандального і санкційного Олександра Дубінського.

comments powered by HyperComments