«Слуга народу» Євген Шевченко побував у бацьки-Лукашенка на «Всебілоруських зборах»

П'ятниця, 12 лютого 2021, 20:30
Фото і відео із «Всебілоруських зборів» під прооводом Олександра Лукашенка, нардеп виклав на своїй сторінці у «Фейсбуку»
«Слуга народу» Євген Шевченко побував у бацьки-Лукашенка на «Всебілоруських зборах»

Нардеп від пропрезидентської фракції «Слуга народу» Євген Шевченко побував на т.зв. «Всебілоруських зборах» під проводом білоруського диктатора Олександра Лукашенка і виклав фото та відео із цих зборів на своїй сторінці в соцмережі «Фейсбук». Про це повідомила «Українська правда».

Повідомляється, що 11 лютого 2021 року, коли в Білорусі почалися вищевказані збори, Шевченко вмикав стрім із мінського Палацу республіки на виступі Лукашенка. Також він запостив своє фото в піджаку зі значком українського прапора на тлі сцени, зробивши лише коротенький допис російською мовою «Минск».

Зауважимо, що на «Всебілоруських зборах», організованих Лукашенком, «засвітився» і лідер забороненої в Україні Комуністичної партії Петро Симоненко.

Зазначимо, що Україна не визнає результатів виборів президента Білорусі 2020 року, в той же час нардеп Євгеній Шевченко вже відвідував Білорусь у грудні 2020 року. Він висловлював підтримку режиму Лукашенка.

Зазначимо, що Всебілоруські народні збори – це загальні збори представників уряду Білорусі, керівників підприємств та представників інших галузей економіки. Традиційно проводяться кожні п'ять років перед черговими президентськими виборами. Але в 2020 році до виборів цього не сталося.

В країні з серпня 2020 року тривають безперервні масові мітинги проти режиму Лукашенка, який фальсифікував вибори президента в країні. Серед тисяч затриманих і оголошених у розшук за цей час опинялися журналісти, художники, спортсмени. Режим Лукашенка судить за надуманими звинуваченнями та кидає за грати і іноземних громадян і неповнолітніх.

Лукашенко з одного боку повторює, що за владу не тримається, а з іншого – висуває все нові і нові розмиті умови.

comments powered by HyperComments