Два парламентських комітети зберуться на засідання через замах на «праву руку» Баканова

Понеділок, 1 лютого 2021, 10:02
На комітетах заслуховуватимуть інформацію про замах на вбивство начальника Головного управління внутрішньої безпеки СБУ Андрія Наумова, яке нібито замовив колишній СБУ-шник Нескромний
Два парламентських комітети зберуться на засідання через замах на «праву руку» Баканова

У понеділок  1 лютого 2021 року пройде спільне закрите засідання комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки та комітету з питань правоохоронної діяльності. На цьому засіданні будуть заслуховувати інформацію про замах на вбивство начальника Головного управління внутрішньої безпеки СБУ Андрія Наумова. Відомості про це розміщені на сайті Верховної Ради України.

У проєкті порядку денного вказано, що нардепи мають заслухати інформацію "щодо резонансних подій, пов’язаних зі співробітниками Служби" від керівництва спецслужби (ймовірно, від глави Івана Баканова – УП). Окрім того, члени комітету хочуть почути про перспективи розвитку СБУ. Засідання комітету повинно початися о третій годині дня.

Зазначимо, що про підготовку замаху на Андрія Наумова, якого вважають «правою рукою» очільника СБУ Баканова, стало відомо 23 січня 2021 року. Також повідомлялося про затримання в цій справі СБУшника Юрія Расюка. Замовником замаху на Наумова називають колишнього заступника керівника СБУ Дмитра Нескоромного.

comments powered by HyperComments