Екс-прем’єр-міністр України Олексій Гончарук планує повернутися в політику

Субота, 30 січня 2021, 11:27
Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі «Фейсбук» коментуючи своє інтерв’ю телеканалу «Аль-Джазіра» для документального серіалу про глобальну демократію
Екс-прем’єр-міністр України Олексій Гончарук планує повернутися в політику

Олексій Гончарук – очільник Уряду України у вересня 2019 – березні 2020 року повідомив про те, що планує повернутися у велику політику вже цього сезону. Про це він написав у соцмережі «Фейсбук», коментуючи своє інтерв’ю телеканалу «Аль-Джазіра». В цьому інтерв’ю Гончарук розповідав про шлях України до демократії та чим важлива наша країна для світової демократії. Це інтерв’ю буде складовою серіалу про глобальну демократію, який транслюватиметься на весь світ.

«…Тому зараз я готуюся до нового політичного сезону, бо принципово важливо, щоб до влади не повернулися корумповані політичні еліти. Наша команда у свій час доклала чимало зусиль для змін, аби створити рівні можливості для кожного українця жити у справжній європейській державі. Отже, владі необхідно сформувати умови для розвитку економічної моделі для простих людей, які заслуговують на краще життя в нашій країні», – анонсував Олексій Гончарук своє повернення у велику політику.

Зазначимо, що Олексій Валерійович Гончарук народився 7 липня 1984 року в Жмеринці Вінницької області. Отримав юридичну освіту. Очолював Уряд України із 29 серпня 2019 по 4 березня 2020 року. На посаді Прем’єр-міністра України його змінив діючий голова Уряду Денис Шмигаль.
 

comments powered by HyperComments