Маруся Звіробій балотуватиметься в нардепи по 87-му округу на Прикарпатті

П'ятниця, 29 січня 2021, 16:29
Відому волонтерку Олену Біленьку, відому як Маруся Звіробій висуває кандидатом у народні депутати «Європейська Солідарність» Порошенка
Маруся Звіробій балотуватиметься в нардепи по 87-му округу на Прикарпатті

Політична сила п’ятого Президента України Петра Порошенка «Європейська Солідарність» висунула відому волонтерку Олену Біленьку (Марусю Звіробій) кандидатом у нардепи по 87-му округу в Надвірнянському районі Івано-Франківської області. Висунення відбулося під час партійного з’їзду. Повідомлення про це розміщено у Telegram-каналі Петра Порошенка.

«З’їзд партії "Європейської Солідарності" офіційно висуває кандидатом у Наддвірнянському районі Івано-Франківської області справжнього героя – Марусю Звіробій», – йдеться у повідомленні Порошенка. Лідер «ЄС» звернувся до партій «Голос», «Батьківщина» та «Свобода» із проханням підтримати кандидатуру Олени Біленької.

Зазначимо, що вибори в одномандатному окрузі № 87 на Прикарпатті відбудуться 28 березня 2021 року, оскільки нардеп від «Слуги народу», який пройшов по цьому округу склав манда через обрання Надвірнянським міським головою.

Маруся Звіробій вступила у партію «Європейська Солідарність» 10 грудня і заявила про плани балотуватися у депутати від 87-го округу.

comments powered by HyperComments