«Слуги народу» вирішують, що робити із скандальним Дубінським до кінця тижня

Середа, 27 січня 2021, 16:31
Одіозний «Слуга народу» Олександр Дубінський потрапив у санкційний список США, а учора попросив про зустріч у Зеленського
«Слуги народу» вирішують, що робити із скандальним Дубінським до кінця тижня

Фракція «Слуг народу» до кінця тижня продовжить дискусію, щодо можливого рішення через потрапляння колеги Олександра Дубінського у санкційний список Мінфіну США. Про це сьогодні заявила журналістам заступниця голови фракції «Слуг народу» Євгенія Кравчук.

«Я не думаю, що це можна так, за один день, вирішити насправді. Думаю, саме цей тиждень буде присвячений цій дискусії. Знову-таки, я так розумію, що наразі глава фракції (Давид Арахамія – ред.) шукає якесь технічне рішення для того, щоб провести голосування щодо цих трьох варіантів, які було озвучено», – заявила Євгенія Кравчук.

Кравчук зазначила, що після проведення голосування фракція повинна буде іще раз зустрітися.

«Можливо, буде якась окрема зустріч глави фракції з президентом, і після цього якесь рішення буде оприлюднено. Поки що його немає», – додала Кравчук.

Зазначимо, що учора стало відомо, що Олександр Дубінський прагне особистої зустрічі із Президентом України Володимир Зеленський. Це прохання нардеп озвучив у своєму відеозверненні.

«Я прошу вас про особисту зустріч, без посередників, які вливають вам у вуха цю брехню, й аферистів, які працюють на свої власні кишені, а не інтереси України, для того щоб донести свої аргументи і ще раз довести, що я готовий боротися саме за вас. Саме цим я займаюся, і саме тому жодного добровільного рішення щодо виходу із фракції партії, куди мене делегував народ, не буде», – заявив Дубінський. Він також зазначив, що якщо фракція прийме рішення про його виключення, то це буде означати її розвал.

 

comments powered by HyperComments