Коломойський хоче за Дубинського неймовірні гроші

Вівторок, 26 січня 2021, 18:01
Олігарх Ігор Коломойський запросив непідйомні відступні за вихід санкційного Олександра Дубинського із парламентської фракції «Слуга народу».
Коломойський хоче за Дубинського неймовірні гроші

Глава Офісу Президента Андрій Єрмак намагається вирішити питання виходу нардепа Олександра Дубинського з фракції "Слуга народу" з олігархом Ігорем Коломойським, але той запросив за таку "послугу" занадто великі відступні. Про це пише Telegram-канал Резидент, посилаючись на свої джерела.

Як зазначається, Дубинський домігся свого - після того, як в понеділок увечері він відмовився на прохання президента Володимира Зеленського виходити з фракції, питання його виключення тепер буде публічний, а наслідки для "Слуг народу" неоднозначними.

"Кейс Дубинського може спровокувати руйнівні процеси всередині партії, що розуміють в Офісі Президента і намагаються вирішити питання без скандалу", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, на засіданні фракції 25 січня, Володимир Зеленський, реагуючи на скандал з американськими санкціями проти Дубинського, сказав, що вважає кращим рішенням вихід депутата з фракції "Слуга народу", тому що його перебування там "тільки шкодить".

Дубинський відповів на це відмовою, тому що вважає себе невинним у втручанні в президентські вибори в США. Він ще раз повторив свою тезу про те, що Вашингтон прийняв рішення про санкції на підставі "кляузи" Центру протидії корупції та особисто Віталія Шабуніна.

Президент сказав, що Дубинський "не розуміє, наскільки все серйозно".

11 січня 2021 року США ввели санкції проти Дубинського і медіа-ресурсів депутата Андрія Деркача, як частини пов'язаної з РФ мережі впливу. Деркача прямо назвали "російським агентом". Дубинського звинуватили в участі в скоординований поширенні сфальсифікованих і необґрунтованих звинувачень проти на той момент кандидата в президенти Джо Байдена.

comments powered by HyperComments