Шмигаль за місяць знищив рейтинг правлячої партії

Вівторок, 26 січня 2021, 16:49
Рейтинг партії «Слуга народу» критично падає, а це означає швидкий розвал монобільшості, і кожен нардеп буде тепер думати про своє майбутнє з входженням в новий політичний проект.
Шмигаль за місяць знищив рейтинг правлячої партії

Таке цікаве соціологічне опитування опублікувала група КМІС. Зашквар у тому, пише телеграм-канал «Легітимний», що складачі рейтингу уперше дали 4.6% партії Шарія. «Силі і честі» відміряли 8.3%, «Голосу» поставили 5.6%, партія Гройсмана - 5.3%. Як президента, Зеленського «обвалили» аж до критичної цифри 19.8%. Медведчук наздоганяє Бойка, і хто з них піде на майбутні президентські вибори від південного Сходу – питання відкрите.

Головний меседж рейтингу: нинішній уряд знищує рейтинг «Слуг народу» і особисто Президента. В такий спосіб прем'єр-міністр Денис Шмигаль виконав завдання олігарха Ріната Ахметова, щоби взяти під контроль партію «Слуга народу». Адже діяльність прем'єр-міністра асоціюються з президентом більше, ніж корупційні схеми на «Великому будівництві». Що, на думку політологів, на жаль, не розуміють на Банковій.

Джерело телеграм-канала «Резидент» повідомило, що тепер заступник керівника Офіса президента Кирило Тимошенко замовив два соціологічних дослідження, в яких рейтинг Володимира Зеленського має бути вище 25%, а «Слуг народу» – вище 18%. Таким чином Офіс Президента хоче «розмити» дослідження КМІС, яке стало справжнім тригером для влади.

comments powered by HyperComments