Пора на вихід: скандальний Дубинський планує запустити власний політпроект

Вівторок, 19 січня 2021, 14:25
Опальний депутат Олександр Дубинський отримав сигнал, що пора на вихід із партії «Слуга народу».
Пора на вихід: скандальний Дубинський планує запустити власний політпроект

Офіс генпрокурора відкрив проти нардепа кримінальні справи щодо ухилення від сплати податків і легалізації доходів, отриманих злочинним шляхом.

Як повідомляє Telegram-канал «Тайны депутата» з посиланням на джерела в партії, Олександр Дубинський розраховує на швидкий запуск свого власного політичного проекту на тлі чуток про виключення його з фракції «Слуги народу»

За словами джерела, Дубинський в даний момент намагається максимально капіталізувати свою медійність після новин про американських санкції по відношенню до нього. Політик вже почав судову тяганину з Центром протидії корупції, який, на його думку, сприяв введенню санкцій проти нього.

Джерело стверджує, що подібний хід - додаткова прокачування рейтингу, який у Дубинського невтішний, як для старту нового політичного проекту.

Тільки соціологія Дубинського не потішить. Його антирейтинг ще під час місцевих виборів, коли він очолював Київську обласну організацію партії, при замірах показував 60%+, - резюмують джерела.

18 січня Олександр Дубинський провів прес-конференцію з нагоди американських санкцій проти нього, на якій заявив, що не збирається самостійно йти з фракції, а також оголосив про судовий позов стосовно Центру протидії корупції (ЦПК).

З чуток з кулуарів, Дубинський поки ще не має наміру йти сам. Ведуться консультації. Є кілька сценаріїв розвитку подій, по одному з яких Дубинський почне ловити максимальний хайп.
 

comments powered by HyperComments