Інавгурація Байдена: у Вашингтоні посилюють заходи безпеки (ВІДЕО)

Субота, 16 січня 2021, 17:38
Перед церемонією інавгурації новообраного президента США Джозефа Байдена в Вашингтоні посилюють заходи безпеки. Напередодні 20 січня навколо центру столиці створюють контрольно-пропускні пункти.
Інавгурація Байдена: у Вашингтоні посилюють заходи безпеки (ВІДЕО)

Про це повідомляє агентство Reuters у суботу, 16 січня.

Цього року заходи були посилені після того, як прихильники Дональда Трампа штурмували Капітолій 6 січня, намагаючись запобігти остаточному підтвердженню перемоги Байдена.

Служба національних парків повідомила в п'ятницю, що негайно закриває для відвідувачів Національну алею і культові пам'ятки США в Вашингтоні як мінімум до 21 січня. Центр включає в себе такі пам'ятки, як Меморіал Лінкольна і пам'ятник Вашингтону. Територія навколо Білого дому також була закрита, як і ключовий міст через річку Потомак, який з'єднує Вірджинію з Вашингтоном, а також парки Східного і Західного Потомаку, включаючи Гейнс-Пойнт неподалік центру.

Відео, як в американській столиці готуються до інавгурації нового президента, оприлюдинив у своему телеграм-каналі Максим Жорін з Азову.

Судячи з усього, власники бізнесу зовсім не вважають BLM-щиків «борцями за рівні права», коментує дії робітників Максим Жорін.

comments powered by HyperComments