Загинув син Геннадія Корбана (ВІДЕО)

Середа, 6 січня 2021, 13:07
У Дніпрі загинув неповнолітній син політичного діяча Геннадія Корбана.
Загинув син Геннадія Корбана (ВІДЕО)

Син відомого бізнесмена і політика Лев Корбан загинув у вівторок, 5 січня, передає Telegram-канал "Картковий офіс".

Загибель сталася внаслідок падіння в річку. Лев Корбан поїхав кататися на баггі з однокласницею – Юлією Васик. Діти були відсутні дуже довго, що викликало серйозне занепокоєння їхніх сімей. Батьки звернулися до поліції, після звернення була організована пошукова операція. Під час пошуків біля річки вдалося виявити баггі одного з дітей. Пізніше були виявлений другий баггі, а слідом за ними і тіла двох дітей.

"Школяр Лев Геннадійович Корбан пропав сьогодні вдень, після того, як поїхав кататися з однокласницею на баггі. Пізніше поліція виявила баггі на дні річки, в баггі виявили два трупи: Лева Геннадійовича Корбана і його однокласниці Юлії Миколаївни Васик", - сказано в повідомленні телеграм-каналу.

У мережі також з'явилися фото з місця передбачуваної трагедійної загибелі. На знімках - транспортний засіб, на якому нібито поїхав кататися зі своєю однокласницею 16-річний Лев Корбан. Баггі, перевернутий догори дном, лежав на дні водойми.

Ресурс "Дніпро оперативний" з посиланням на власні джерела і без згадки імен повідомляє, що 5 січня недалеко від Дніпра 16-річні хлопець з дівчиною каталися на квадроциклі і впали в річку Мокра Сура. Після довгої відсутності дітей мати дівчини викликала поліцію. Власне, поліція і виявила місце трагедії. Потім підключилися рятувальники.

Скоріш за все підлітки хотіли заїхати на місток, але не впоралися з керуванням і впали в річку. Баггі перекинувся і діти потонули, незважаючи на невелику глибину. Вони були пристебнуті і не змогли вибратися.

Офіційних підтверджень встановлення осіб загиблих допоки немає.

comments powered by HyperComments