Голова Конституційного суду Тупицький не з’явився для вручення підозри

Понеділок, 28 грудня 2020, 11:46
Оскільки Тупицький не зв’явився для вручення підозри, Офіс генпрокурора скерував її поштою
Голова Конституційного суду Тупицький не з’явився для вручення підозри

Офіс генерального прокурора направив поштою повідомлення про підозру голові Конституційного суду України Олександру Тупицькому через його неявку в понеділок на процесуальні дії. Про це повідомила «Українська правда» із посиланням на пресслужбу Офісу генпрокурора.

«Він (Тупицький – ред..) повідомив, що не може прибути за сімейними обставинами, проте не надав документи про поважність причин неявки. Повідомлення про підозру вручається в день його складання, а в разі неможливості вручення відправляється поштою в той же самий день. У зв'язку з цим повідомлення про підозру, як таке, що складено Офісом генерального прокурора сьогодні, відправлено поштовим зв'язком на відповідні адреси»,А – повідомили в Офісі генпрокурора.

Зазначимо, що голову Констритуційного суду Олександра Тупицького підозрюєюють у підкупі свідка і введенні в оману суду шляхом завідомо неправдивого показання свідка.

Також Офіс генпрокурора направив клопотання президенту України про відсторонення Тупицького з посади судді строком на два місяці.

comments powered by HyperComments