Сергій Рахманін заявив, що Мінстру оборони Тарану висловив недовіру профільний комітет Верховної Ради

Середа, 23 грудня 2020, 11:29
Депутат від «Голосу» заявляє, що Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки висловив недовіру Міністру оборони Андрію Тарану і надіслав відповідного листа Главі Держави
Сергій Рахманін заявив, що Мінстру оборони Тарану висловив недовіру профільний комітет Верховної Ради

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки висловив недовіру чинному Міністру оборони України Андрієві Тарангу і надіслав відповідного листа Президенту України Володимиру Зеленському – таку заяву сьогодні зробив член цього комітету, нардеп від фракції «Голос» Сергій Рахманін.

«Комітет висловив недовіру міністрові оборони. Відповідного листа з підписом глави комітету, пана Олександра Завітневича, було направлено президентові як Верховному головнокомандувачу і як людині, яка офіційно вносить подання на призначення і звільнення міністра оборони з посади», – заявив Рахманін у коментарі інформаційному агентству «Інтерфакс-Україна».

Зазначимо, раніше фракції політичних партій «Європейська Солідарність» та «Голос» вимагали відставки Міністра оборони України Андрія Тарана.

comments powered by HyperComments