Зеленський каже, що готовий співпрацювати із «Європейською Солідарністю» Порошенка для прийняття «хороших ініціатив»

Неділя, 20 грудня 2020, 08:33
В той же час, Зеленський не готовий співпрацювати особисто із Порошенком, оскільки досі вважає його олігархом
Зеленський каже, що готовий співпрацювати із «Європейською Солідарністю» Порошенка для прийняття «хороших ініціатив»

За словами Володимира Зеленського, його партія «Слуга народу» може співпрацювати із політсилою екс-президента України Петра Порошенка «Європейська Солідарність» для прийняття «хороших ініціатив». В той же час, про особисту співпрацю не йдеться, бо Порошенко, на думку Зеленського, залишається олігархом. Про це пише «Українська правда» посилаючись на інтерв’ю Зеленського газеті «The New York Times».

«Тому щодо відповіді на друге питання, чи готові ми співпрацювати, – я не розумію, з ким. З олігархом Порошенком я не готовий співпрацювати. Якщо в межах депутатського корпусу хтось пропонує якісь хороші ініціативи, то я знаю, що всі депутати між собою співпрацюють. Все, що на благо України, – окей. Все, що пов'язане з якимись речами, з лобізмом або ризиками для України, – я не готовий», – заявив Володимир Зеленський.

Зазначимо, що Зеленський не заперечує, що на нардепів від його партії впливають олігархи та фінансові групи, тому що нікому не вигідна більшість партії. Зокрема, мова йде про Віктора Медведчука та Петра Порошенка.

«Але відповідь проста: закони голосуються, і результат – на табло. Сьогодні ми можемо дивитися на результат: закони голосуються. Справді, це набагато складніше, ніж було спочатку. Але ви повинні розуміти, що занадто багато інтересантів, щоб гальмувати реформи, які хоче робити Президент з партією. Зрозуміло, що в партії люди різні, і всі люди живі, на когось впливають – по-різному, психологічно. Хочуть впливати всі фінансові групи, серед іншого й фінансові групи Медведчука, Порошенка, які також представлені в парламенті», – сказав Глава Держави.

comments powered by HyperComments