Державне управління справами очолив Ігор Лисий

Понеділок, 14 грудня 2020, 20:01
Ігор Лисий був фактичним керівником ДУС із червня 2020 року
Державне управління справами очолив Ігор Лисий

Президент Володимир Зеленський призначив керівником Державного управління справами Ігоря Лисого, який до цього виконував функцію тимчасово виконуючого обов’язки керівника. Про це повідомила «Українська правда» із посиланням на президентський Указ.

«Призначити Лисого Ігоря Васильовича Керівником Державного управління справами з 15 грудня 2020 року шляхом укладення контракту про проходження державної служби на період дії карантину, установленого з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», – йдеться в Указі..

Державне управління справами – орган, що займається матеріально-технічним, соціально-побутовим, лікувально-профілактичним забезпеченням діяльності президента України, Верховної Ради, Кабінету Міністрів, Ради національної безпеки і оборони, інших державних органів, вищих посадових осіб зарубіжних країн.

У червні 2020 року тодішнього голову ДУС Сергія Борзова призначили головою Вінницької обласної державної адміністрації. З того моменту Лисий фактично почав управляти ДУС.

comments powered by HyperComments