Ситник заявив про тиск на НАБУ зі сторони Ігоря Коломойського

Субота, 12 грудня 2020, 15:36
За словами директора Національного антикорупційного бюро України, тиск здійснюється через нардепів, які підконтрольні колишньому власнику «ПриватБанку»
Ситник заявив про тиск на НАБУ зі сторони Ігоря Коломойського

У ефірі телеканалу «UA: Перший» керівник НАБУ Артем Ситник заявив про те, що бізнесмен Ігор Коломойський, колишній власник «ПриватБанку», здійснює тиск на НАБУ в розслідуванні справи «ПриватБанку». Цей тиск здійснюється через «підконтрольних» Коломойському депутатів, зокрема Дубінського. Окрім того, Коломойський і його оточення всіляко прагнуть дискредитувати керівника бюро.

«Вони (олігархи) не просто впливають, вони, на жаль, фактично керують окремими сегментами парламенту... Той же Дубінський...

Є у нас дві справи. Одна – це «ПриватБанк». Ця справа дуже складна, але ми рухаємося стосовно неї досить продуктивно. І, звісно, певний олігарх... пан Коломойський, на жаль, постійно посилює вплив і свою присутність в парламенті через це, за допомогою своїх «рупорів». І, звичайно, вони, тільки-но ми наближаємося (до результатів з розслідування справи «ПриватБанку» - ред.) починають активізацію.

Нещодавно було засідання антикорупційного комітету, якісь справи щодо мене слухалися, це ініціювали знову ж ці ж депутати», - розповів Артем Ситник, відповідаючи на запитання журналіста про вплив олігархів на різні політсили в парламенті в контексті наміру звільнити директора НАБУ.

comments powered by HyperComments