«Шизофренічна реальність»: Донбас перетворюється на Придністров'я, тільки ще гірше

Середа, 9 грудня 2020, 23:15
Представник української делегації в Тристоронньої контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі Денис Казанський заявив, що ОРДЛО перетворюється на вкорінене Придністров'ї.
«Шизофренічна реальність»: Донбас перетворюється на Придністров'я, тільки ще гірше

Однак, ситуація з Донбасом гірше, адже у ОРДЛО спільний кордон з Росією. Тобто, переконує Денис Казанський в матеріалі РБК-Украина «Нормандский тупик. Що заважає завершенню війни на Донбасі», окуповані частини Донбасу давно перетворилися на «чорну діру» і джерело неконтрольованих доходів для політичної і силової верхівки Росії.

При цьому він зазначив, що під час переговорів представники бойовиків вимагають виведення військ тільки з української території, а не з ОРДЛО, посилаючись на мінські угоди.

«Наприклад, вони показують на 10-й пункт мінських угод і вимагають, щоб війська виводилися тільки з території України, а не з території ОРДЛО, нібито вони - це не Україна. Ми кажемо: почекайте, так ОРДЛО - це що? Це окремі райони чого? Це ж окремі райони України! Тобто там абсолютно шизофренічна реальність», - розповів Казанський.

comments powered by HyperComments