У Харкові йде запекла боротьба за пост голови облради

Понеділок, 7 грудня 2020, 19:56
На зборах обласних депутатів «Слуги народу» обрали керівником фракції і висунули на пост глави Харківської облради Тетяну Єгорову-Луценко.
У Харкові йде запекла боротьба за пост голови облради

Як повідомляють місцеві телеграм-канали, в харківському політбомонді вона вважається сильним управлінцем. Зараз Єгорова-Луценко обіймає посаду першого заступника при новому губернаторі області Айни Тимчук. Попередній губернатор Кучер закривав Єгоровою всі складні напрямки - від відкриття нових ліжко-місць для ковідних пацієнтів до переговорів з політичними опонентами.

За Єгорову-Луценко можуть проголосувати не тільки депутати «Успішного Харкова» Кернеса, а й ОПЗЖ. Будучи главою обласного управління юстиції, вона вибудувала робочі відносини з усіма великими політичними гравцями регіону.

Також відомо, що її висунення приїхав особисто підтримати куратор партії в області Павло Сушко та ряд депутатів від СН з Харкова. Наврядче це допоможе, втім спробувати можна, чому б ні?

До речі, Артур Товмасян, якого віце-мер Харкова Ігор Терехов невдало спробував проштовхнути на місце глави від «слуг», теж голосував за Єгорову-Луценко на партійній конференції.

«Спочатку «успішним» пообіцяли посаду голови облради (і це - Сергій Чернов – ред), а потім представників Блоку Кернеса викликали в Київ і поставили перед фактом: «Слуга народу» ближче до тіла, тому от вам хороша людина Артур Товмасян з правильним партквитком», – пише «Легітимний». Втім в силу таких "викликів" вірять, напевно, тільки у Києві. 

Найбільш ймовірним з прохідних кандидатів на пост голови ХОР залишається діючий голова облради Сергій Чернов.

comments powered by HyperComments