Турчинов вважає, що незважаючи на зусилля чинної влади, армія продовжує захищати країну

Неділя, 6 грудня 2020, 19:01
Колишній виконувач обов’язків Глави держав, колишній секретар РНБО Олександр Турчинов привітав українських військових із святом у своєму блозі.
Турчинов вважає, що незважаючи на зусилля чинної влади, армія продовжує захищати країну

«Сьогодні День Збройних Сил України. Щиро вітаю зі святом всіх, хто не зважаючи на зусилля чинної влади, продовжує надійно захищати нашу державу.

Армія – це основа нашої незалежності, основа нашого життя. Країна, яка не має боєздатної армії – приречена. Тому для нашої держави сильна, боєздатна армія – це головна умова існування. Завдяки зусиллям солдат, офіцерів, волонтерів та добровольців  українська армія не лише відродилася з попелу, а й стала здатна дати відсіч будь-яким провокаціям агресора. Незламність, відвага та бездоганна служба наших вояків забезпечують блискуче виконання складних та небезпечних задач. Бойовий досвід нашої армії вивчають військові провідних країн світу.

Для країни, яка воює, армія, її потужність, моральний дух та забезпечення повинні бути головними пріоритетами. На превеликий жаль, ми знову повертаємося в часи, коли зменшується фінансування Збройних Сил, саботують їх забезпечення сучасною зброєю і військовою технікою, падає престиж та якість умов служби.  Професійні воїни звільняються з лав війська, а капітулянти у високих кабінетах розповідають про «мир за будь-яких умов» та необхідність скорочувати армію.

Ні кроку назад у захисті державних інтересів – таким повинно бути кредо справжніх воїнів-патріотів. Тільки вперед! Українські Збройні Сили – фундамент свободи, незалежності та процвітання України!

Бажаю нашим воїнам нових перемог на всіх фронтах! Нехай Господь благословить та захистить вас, ваші родини і нашу Україну!

Слава Україні!», – написав Олександр Турчинов у своєму блозі, пише «Цензор.нет».
 

comments powered by HyperComments