«Звуки Му» не виступатимуть в Україні принаймні три роки

Неділя, 6 грудня 2020, 13:08
Соліст рок-групи не зможе в’їхати в Україну протягом трьох років – це відповідь за незаконне відвідування Криму
«Звуки Му» не виступатимуть в Україні принаймні три роки

Українські прикордонники заборонили в’їзд в Україну протягом трьох років відомому російському рок-співаку, лідеру групи «Звуки Му» Петру Мамонову. В’їзд в Україну Мамонову заборонили через те, що раніше він незаконно відвідував тимчасово окупований Крим, повідомила Державна прикордонна служба України.

«Учора в аеропорту «Бориспіль» під час оформлення пасажирів авіарейсу з Туреччини, прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» зупинили двох громадян РФ. Іноземці порушили порядок в'їзду-виїзду на тимчасово окуповану територію України АР Крим. Одним із них виявився російський рок-музикант, учасник групи «Звуки Му», актор і радіоведучий – громадянин М», – йдеться в повідомленні на сайті Держприкордонслужби.

Із цього повідомлення зрозуміло, що права в’їзду в Україну на три роки позбувся лідер групи «Звуки Му» Петро Мамонов. Повідомляється, що размо із громадянкою Росії він прямував в Україну в особистих цілях.

«Під час заходів контролю прикордонники встановили, що росіяни раніше незаконно відвідували тимчасово окупований Крим. Враховуючи всі обставини, співробітники Держприкордонслужби відмовили іноземцям у перетині кордону і обом на три роки заборонили в'їзд в Україну. Громадяни РФ вибули назад зворотним авіарейсом», – зазначили в Держприкордонслужбі.

comments powered by HyperComments