Опівдні у Кривому Розі в другому турі виборів мера уже проголосувало біля 15% усіх виборців

Неділя, 6 грудня 2020, 15:21
У громадській мережі «Опора» кажуть, що явка у другому турі мерських виборів у Кривому Розі вища, а ніж у середньому по Україні на виборах 25 жовтня
Опівдні у Кривому Розі в другому турі виборів мера уже проголосувало біля 15% усіх виборців

Явка виборців у м. Кривий Ріг Дніпропетровської області, де в неділю проходить повторне голосування на виборах міського голови, станом на 12:00 становила 14,65% (похибка 0,82%), повідомляється на сайті Громадянської мережі «Опора», пише «Інтерфакс-Україна».

При цьому в повідомленні наголошується, що явка виборців на місцевих виборах 25 жовтня в усій Україні становила 13,5%, а 29 листопада в Чернівцях під час другого туру виборів міського голови на цю годину була 6,4% (похибка 0,75%).

У Кривому Розі в неділю, 6 грудня, проходить повторне голосування, т.зв. другий тур, на виборах мера. Виборчі дільниці працюють з 8.00 до 20.00.

За посаду міського голови борються кандидат від «Слуги народу», гендиректор ПрАТ «Центральний гірничо-збагачувальний комбінат» (Група «Метінвест») Дмитро Шевчик, який набрав у першому турі 25,94% голосів виборців, і кандидат від «Опозиційної платформи – За життя», радник мера Кривого Рогу Юрія Вілкула Костянтин Павлов, який набрав 9,15% голосів криворіжців, що прийшли на вибори 25 жовтня. Чинний мер Кривого Рогу Юрій Вілкул, який у першому турі виборів набрав найбільше голосів виборців, відмовився продовжувати участь у виборчій кампанії за станом здоров’я.

comments powered by HyperComments