Локдаун в Україні запровадять не у грудні, а у січні. Громадський транспорт буде працювати

П'ятниця, 4 грудня 2020, 12:52
Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль сьогодні відповідав на запитання нардепів, стосовно запровадження в Україні коронавірусного локдауну
Локдаун в Україні запровадять не у грудні, а у січні. Громадський транспорт буде працювати

Сьогодні, 4 грудня 2020 року Прем’єр-Міністр України Денис Шмигаль під час години запитань до Уряду в Верховній Раді України розповів, що протягом грудня 2020 року Кабмін не планує посилювати карантинні обмеження. Питання, щодо посилення карантину, можуть виникнути на початку січня 2021 року.

Під час години запитань до уряду у Верховній Раді 4 грудня Шмигаль заявив, що у грудні 2020 року уряд не планує посилювати карантинні обмеження і може поставити питання щодо посилення карантину на початку січня 2021 року.

Денис Шмигаль також запевнив, що в уряді не планують обмежувати роботу громадського транспорту у разі запровадження більш жорстких карантинних заходів.

«Транспорт буде працювати. І авіакомпанії, залізницю, міський транспорт не планується закривати навіть при більш жорсткому карантинному обмеженні», – зазначив Шмигаль і додав, що наукові дослідження показують, що громадський транспорт не є основним джерелом активного поширення COVID-19.

Раніше, 2 грудня 2020 року Прем'єр-міністр Денис Шмигаль на засіданні уряду повідомив, Кабінет Міністрів скасовує карантин вихідного дня, який тривав з 14 до 30 листопада та готує новий план обмежень, який буде застосований найближчим часом. Наразі по всій території України діють обмеження помаранчевої зони.

 

comments powered by HyperComments