Давид Арахамія вважає, що ймовірність запровадження локдауну в Україні – біля 90%

Неділя, 29 листопада 2020, 17:25
За словами голови фракції «Слуга народу» в Верховній Раді є майже повна ймовірність запровадження жорстких карантинних заходів на певний період і уряд готує «інтелектуальний локдаун»
Давид Арахамія вважає, що ймовірність запровадження локдауну в Україні – біля 90%

«Імовірність повного локдауну – 90%. Є шанси, що нам пощастить, але поки що все має такий вигляд, що ймовірність дуже висока», – заявив глава парламентської фракції «Слуг народу» Давид Арахамія, пише «Інтерфакс-Україна».

«Тепер питання, як його правильно ввести і в якому форматі. Уряд заявляє про якийсь «інтелектуальний локдаун». Тобто не той повний локдаун, який був навесні, а такий... скоригований на реалії в кожному регіоні, зокрема громадський транспорт тощо», – додав лідер фракції.

Політик також допустив припинення роботи громадського транспорту напередодні новорічних свят.

«Якщо ми зробимо локдаун умовно завтра, то всі підприємства працюють, і ми в цьому локдауні маємо погасити громадський транспорт, наприклад, київське метро. У цьому разі ми зіткнемося з величезними труднощами з розвезення людей, яким чином вони доберуться до роботи. Якщо це станеться, наприклад, 27 грудня, то загалом ця проблема знімається як така. З точки зору наслідків і незручностей для людей – звичайно, це зіпсує новорічні свята, але це не так сильно вдарить по економіці», – сказав Арахамія.

comments powered by HyperComments