Прем’єр-міністр України закликає місцеву владу утриматися від проведення масових заходів до Дня Захисника України

Понеділок, 12 жовтня 2020, 17:05
Цей заклик було озвучено сьогодні під час селекторної наради із секретарем РНБО Олексієм Даниловим і керівниками областей щодо ситуації із поширенням COVID-19 в Україні
Прем’єр-міністр України закликає місцеву владу утриматися від проведення масових заходів до Дня Захисника України

«За останню добу на Харківщині 741 людина захворіла (на COVID-19 – ред.) – це абсолютний рекорд. У Сумській області захворіли 418 людей. Більш ніж по 200 – у Київській, Полтавській, Рівненській, Хмельницькій областях. Тут є чіткі тенденції зі зростання кількості захворілих», – заявив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль і закликав керівників областей утриматися від проведення масових заходів до Дня Захисника України. Про це йшлося сьогодні, 12 жовтня 2020 року на селекторній нараді, яку голова Уряду проводив разом із секретарем РНБО Олексієм Даниловим із керівниками областей.

Голова Уряду також закликав керівників усіх областей утриматися від проведення масових заходів найближчим часом, у тому числі конгресів і конференцій.

«На День захисника України в різних містах планується проведення урочистих заходів. Прохання тримати діалог та вести активну роботу з організаторами, щоб заходи відбулись у безпечних умовах із дотриманням всіх протиепідемічних правил», – зазначив прем’єр-міністр.

comments powered by HyperComments